Verslag GMB Trophy 2022

De 28e GMB Trophy op De Scherpenbergh

Het is vrijdag 24 juni 2022, is dat de vierde.... Yes it is!! Het is de vierde vrijdag in juni en dat betekent weer een nieuwe editie van de GMB Trophy. Sinds jaren weer eens zonder Corona. Was de vorige wedstrijd nog met enige restricties, deze keer een ouderwets gezellige 28e GMB Trophy.

Ook dit jaar hebben we weer de super ondersteuning van het hospitality team van de Scherpenberg in de persoon van Anita en Kim! De organisatie verloopt als vanouds weer vlekkeloos en de eerste gasten zijn een kwartier te vroeg omdat ze staan te popelen om te beginnen. Beginnen met een heerlijke bak koffie en een lokale krentewegge met boter uiteraard. Heerlijk!

Na het praatje pot om 10:30 wordt er nog even verder gekletst en gaan de eerste flights naar hole 1 en hole 10 om de GMB om 11:04 te starten. Het weer lijkt mee te werken hoewel we nog wel een dreiging op regen hebben aan het einde van de wedstrijd. De baan ligt er weer fantastisch bij en al gauw is iedereen begonnen aan zijn 18 holes. Wanneer de eerste flight op hole 15 is begint het heel licht te regenen. Gelukkig blijft het voorspelde onweer uit en met de plu op worden de laatste holes gespeeld. De meeste flights eindigen zelfs weer in het droge!

Nadat iedereen terug is van de 18 holes gloort een frisse versnapering op het terras waar de tafels voor ons gereserveerd zijn! Het vocht vloeit rijkelijk als de sterke verhalen van die beste slag als vanouds de tafels over vliegen. Nadat alle scores ingeleverd zijn de bitterballen op zijn en de mannen honger beginnen krijgen doen we nog even de prijsuitreiking op het terras. Dit jaar hebben we weer nieuwe kampioenen en de winnaar van de GMB Trophy dit jaar is geworden: Rob de Bloeme! Bekijk de volledige uitslag van de GMB hier. Tijdens de prijsuitreiking neemt onze kampioen van vorig jaar nog even het woord om zijn winnaars speech als nog in te lossen en de organisatie te bedanken met een heerlijk flesje "Schrobbeler"! Dank je wel Sander! 

Om kwart voor zes wordt de traditionele "blauwe hap" opgediend aan tafel. Gezien het succes van vorig jaar hebben we opnieuw voor deze modus gekozen en de keuken stelt ons niet teleur. Integendeel zelfs, het is weer een heerlijke maaltijd. Na de laatste kopjes koffie gaan we voldaan huiswaarts, een mooie GMB 2022 rijker. Op naar volgend jaar!

We zien elkaar weer op 23 juni 2023, zet het maar alvast in jullie agenda! Tot dan!

Wie is online

We hebben 14 gasten en geen leden online

Testvak 1
Testvak 1
Testvak 1
Copyright © 2024 GMB Golf Trophy. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.