Verslag GMB 2022

De 28e GMB Trophy op De Scherpenbergh

Het is vrijdag 24 juni 2022, is dat de vierde.... Yes it is!! Het is de vierde vrijdag in juni en dat betekent weer een nieuwe editie van de GMB Trophy. Sinds jaren weer eens zonder Corona. Was de vorige wedstrijd nog met enige restricties, deze keer een ouderwets gezellige 28e GMB Trophy.

Lees meer: Verslag GMB 2022

Verslag GMB 2021

De 27e GMB Trophy op De Scherpenbergh

Het is vrijdag 27 augustus, een vreemde datum voor de GMB Trophy maar toch zijn we op deze dag met 43 deelnemers aanwezig op de Scherpenbergh om de 27e GMB Trophy te spelen. Een goede opkomst gezien de late beslissing van de organisatie om op veler verzoek toch nog een GMB Trophy te organiseren in 2021. Het weer lijkt wisselvallig te worden maar dat mag de pret niet drukken. We gaan beginnen aan de volgende GMB Trophy!

Lees meer: Verslag GMB 2021

Verslag GMB 2018

De 25e GMB Trophy op Het Rijk van Nunspeet

 

25 jaar alweer. Jammer dat zo weinigen aan de oproep om mee te doen gehoor hadden gegeven. Met slechts 36 deelnemers was het bijna een dieptepunt in het bestaan van het toernooi. Alleen de eerste editie, in 1994 had minder deelnemers. De overstap van Heelsum naar Nunspeet leek vorig jaar een positief effect te hebben op het aantal deelnemers, maar dat heeft zich dit jaar dus niet voortgezet. Mogelijk komen we er ooit achter wat de oorzaak hiervan is/was.

Lees meer: Verslag GMB 2018

Verslag GMB 2016

De 23e editie van het toernooi der toernooien ligt weer achter ons. Hoewel het aantal deelnemers met 40 man duidelijk lager was dan voorgaande jaren was de sfeer er niet minder op. Het baanmanagement was ons zeer ter wille en zorgde ervoor dat we toch de traditionele shotgun start konden doen. En ook het weer en de goed geprepareerde baan zorgden ervoor dat er uitsluitend positieve commentaren gehoord werden.

Lees meer: Verslag GMB 2016

Verslag GMB 2014

De 21e GMB Trophy op 't Heelsumse Veld

Het was een beetje een dag van vallen en opstaan. Allereerst werd tijdens de openingsspeech de uitslag van de poll bekend gemaakt waaruit was gebleken dat de meerderheid vóór doorgaan op Heelsum had gestemd. Een positief begin van de dag. Maar waar de natuur zich in de loop van alle voorgaande jaren zich positief had opgesteld jegens ons toernooi waren de elementen dit jaar niet aan onze zijde.

Lees meer: Verslag GMB 2014

Subcategorieën

Wie is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Testvak 1
Testvak 1
Testvak 1
Copyright © 2024 GMB Golf Trophy. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.