Welkom op de website van de GMB Trophy

De GMB Golf Trophy is een jaarlijkse golfwedstrijd voor vliegers die in het bezit zijn van een Groot Militair Brevet en daarnaast een GVB of officiële golfhandicap hebben.

Naast golf is het dé gelegenheid bij uitstek om je "ouwe maten" weer eens te zien. Het is ieder jaar weer een feest. Om de drie jaar wordt er van golfbaan gewisseld.

Op deze website vind je alle inlichtingen die je nodig hebt om mee te doen. Mochten er toch nog vragen zijn, schroom niet en "mail" ons, ook met namen en adressen van nieuwe gezichten.

Het laatste GMB nieuws:

Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij naar de deelnemers en geïnteresseerden van het GMB Trophy Golf Toernooi onze nieuwsbrief. Wilt u ook op de hoogte worden gehouden van alle nieuws en ontwikkelingen aangaande de GMB Trophy meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief via de link in het menu boven aan de pagina. U wordt dan tevens op de hoogte gehouden over de data waarop de inschrijvingen openen en sluiten. En dat is best belangrijk gezien de belangstelling voor ons toernooi.

Leden van verdienste

Ferry van der Geest
Medeoprichter en -organisator van 1994 t/m 2004

Gideon Reisel
Webmaster van 1998 t/m 2004

Het commitee

Het organiserend comité bestaat sinds 2005 uit Bert van Bemmelen, Charles Roels en Arjan Abbink. Zij zetten zich ieder jaar weer in om de GMB Golf Trophy op een professionele manier op de kaart te zetten.

GMB fotoalbum

Welkom op de fotoalbum pagina van onze website. Op deze pagina worden na de wedstrijd alle foto's geplaatst die zijn gemaakt op onze golfdag. Wanneer u het oneens bent met de plaatsing van een de foto's, neemt u dan contact op met de webmaster via onze contact pagina.

 

GMB Trophy 2013

GMB Trophy 2013

Voor de tweede maal op de Golfclub Heelsum. Het blijft ons achtervolgen de dreigende weather forecast. Ook deze keer zou moeder natuur nog weleens roet in het eten kunnen gooien op onze golfdag. Het tegendeel was echter het geval. Onder goede tot zeer goede weersomstandigheden is de twintigste edite van de GMB Trophy weer een succes geworden.

 

GMB Trophy 2012

GMB Trophy 2012

De dag begon prachtig, de zon scheen en een kleine bries uit ZW richting. De ontvangst door alle medewerkers van de golfbaan was subliem. Hoewel de ontvangst vanaf 10.30 was gepland kwamen de eerste deelnemers al vanaf 9 uur binnendruppelen.

Over het algemeen genomen een prima dag met een prachtige grote baan, die er uitstekend bij lag, maar wel moeilijker was dan dat ie er op het eerste gezicht uitzag. Wat hebben we deze dag vaak moeten horen: "Alweer een PAR naar de Klo...". Uiteindelijk was iedereen rond de klok van zessen binnen en de commentaren op deze, voor ons, nieuwe speelgelegenheid waren zeer positief. Misschien, wat mij betreft zeker, blijven we hier wat langer dan de bekende drie jaar. Nadat er de nodige drankjes ingenomen waren om de dorstigen onder ons, en dat zijn er nog al wat, te laven, werden een aantal deelnemers getrakteerd op een prijs.

Gijs de Jong was de winnaar van de GMB-trophy met een handicap van 18,1 en een score van 46 punten. Hij deed zijn best om iedereen duidelijk te maken dat hij geen duikboot is en Gijs, dat ben je ook niet. Jan Slager had de dag van z'n leven. Voor het eerst was iedere klap raak. Met 38 stablefort punten de terechte winnaar van de T-bird trophy. Dus ook een grote prijswinnaar. Alle overige prijzen staan vermeld bij de uitslag.

GMB Trophy 2010

GMB Trophy 2011

Het was ons laatste bezoek aan de Gelpenberg want we gaan verhuizen naar het midden van het land. Mooi weer, prima temperatuur, op een prachtige baan, en een 'all time low' aantal deelnemers. We weten het niet zeker maar waarschijnlijk is de reis naar het 'hoge noorden' voor een aantal mensen te ver. We hadden een speciale gast dit jaar, de C-LSK, Generaal Jac Jansen.

Voorzien van een heerlijk lunchpakket gingen we allemaal op weg naar de juiste hole voor de shotgun start. Wie schetst onze verbazing dat twee zeer ervaren vliegers, al keuvelend over vroeger, zich zelf terugvonden op het verste punt van de baan terwijl ze naast het clubhuis moesten afslaan.

Verder weinig bijzonderheden. De wedstrijd verliep vlotjes. Iedereen was zeer tevreden. Daar de KLu ook sponsorde, kon de bar wat langer open blijven. We hebben het in dank aanvaard en meteen gevraagd of de C-LSK volgend jaar weer komt. Terwijl de kaarten werden nagekeken was er op het terras een kakofonie van geluiden die, als je goed luisterde, allemaal over vroeger gingen. Wat had men elkaar weer een hoop te vertellen!

Bekijk de foto's van de GMB Trophy 2011 hier...GMB Trophy 2009

GMB Trophy 2010

Voor de tweede keer op De Gelpenberg en wat een verschil met 2009. Stralende zon met zomerse temperaturen, een schril contrast met de barre natte omstandigheden van vorig jaar. Mogelijk was dat de reden dat het aantal inschrijvingen een klein beetje tegenviel, maar 76 man hebben een geweldige dag gehad. Een en ander was ook wel te zien aan de scores. Nog nooit zijn er zoveel birdies gescoord (10 stuks waarvan wel 3 voor Ferry v.d. Geest) en zijn er zoveel scores van 36 of meer stableford punten ingeleverd. Een extra applaus voor Sjoerd Boley, die een Par 5 in 3 slagen wist te overmeesteren. Nog 1 jaar in Drenthe en dan.....? Bekijk de foto's van de GMB Trophy 2010 hier...GMB Trophy 2009

GMB Trophy 2009

Op veler verzoek werd het toernooi dit jaar voor het eerst naar het noorden van het land verplaatst. Jammer genoeg was dat mogelijk voor een aantal personen een reden om het toernooi een keertje over te slaan, of misschien was het de economische situatie die een rol speelde, maar er zat een dipje het aantal deelnemers in vergelijking met voorgaande jaren. Ook in het weer zat een dipje. De traditie dat het toernooi voornamelijk zonneschijn kent werd wreed doorbroken door urenlange regen, gepaard gaande met een behoorlijke puist wind. Gelukkig hield de regen net op tijd op om iedereen droog in het clubhuis te laten arriveren. Voor de rest was het weer als vanouds een geslaagde happening, waarbij de ambiance van de Gelpenberg een grote rol speelde. Bekijk ze hier...

 

Voor de andere fotoalbums gebruikt u het menu aan de linker zijde.

Wie is online

We hebben 20 gasten en geen leden online

Testvak 1
Testvak 1
Testvak 1
Copyright © 2023 GMB Golf Trophy. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.