Verslag GMB 2018

De 25e GMB Trophy op Het Rijk van Nunspeet

 

25 jaar alweer. Jammer dat zo weinigen aan de oproep om mee te doen gehoor hadden gegeven. Met slechts 36 deelnemers was het bijna een dieptepunt in het bestaan van het toernooi. Alleen de eerste editie, in 1994 had minder deelnemers. De overstap van Heelsum naar Nunspeet leek vorig jaar een positief effect te hebben op het aantal deelnemers, maar dat heeft zich dit jaar dus niet voortgezet. Mogelijk komen we er ooit achter wat de oorzaak hiervan is/was.

Lees meer: Verslag GMB 2018

Verslag GMB 2016

De 23e editie van het toernooi der toernooien ligt weer achter ons. Hoewel het aantal deelnemers met 40 man duidelijk lager was dan voorgaande jaren was de sfeer er niet minder op. Het baanmanagement was ons zeer ter wille en zorgde ervoor dat we toch de traditionele shotgun start konden doen. En ook het weer en de goed geprepareerde baan zorgden ervoor dat er uitsluitend positieve commentaren gehoord werden.

Lees meer: Verslag GMB 2016

Verslag GMB 2014

De 21e GMB Trophy op 't Heelsumse Veld

Het was een beetje een dag van vallen en opstaan. Allereerst werd tijdens de openingsspeech de uitslag van de poll bekend gemaakt waaruit was gebleken dat de meerderheid vóór doorgaan op Heelsum had gestemd. Een positief begin van de dag. Maar waar de natuur zich in de loop van alle voorgaande jaren zich positief had opgesteld jegens ons toernooi waren de elementen dit jaar niet aan onze zijde.

Lees meer: Verslag GMB 2014

Verslag GMB 2013

De 20e GMB Trophy op 't Heelsumse Veld

 

Alweer de 20e editie van het toernooi der toernooien. 72 deelnemers hadden zich aangemeld, een iets groter aantal dan het jaar daarvoor. Opvallend was dat een aantal oudgedienden om verschillende redenen niet aanwezig waren (konden zijn) maar dat er aan de andere kant er meer belangstelling van de jongere generatie bleek te zijn.Daaro

Lees meer: Verslag GMB 2013

Verslag GMB 2012

De eerste GMB Trophy op 't Heelsumse Veld

De dag begon prachtig, de zon scheen en een kleine bries uit ZW richting. De ontvangst door alle medewerkers van de golfbaan was subliem. Hoewel de ontvangst vanaf 10.30 was gepland kwamen de eerste deelnemers al vanaf 9 uur binnendruppelen.

Lees meer: Verslag GMB 2012

Hoofdsponsor GMB

Wie is online

We hebben 308 gasten en geen leden online

Nieuwsbrief GMB TRophy

Schrijf je in voor de GMB Trophy nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws.

Klik hier

Testvak 1
Testvak 1
Testvak 1
Copyright © 2021 GMB Golf Trophy. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.